Betaalbare voice-over

De mogelijkheden bij Ronald Verburg Media

Ronald Verburg Media levert als voice-over ingesproken teksten voor je bedrijfsfilm, commercial, e-learning, voicemail, voice response systeem, jingles… of alle andere audio/videoproducties waarvoor een voice-over benodigd is?

Dan heb je die bij Ronald Verburg Media die betaalbare voice-over gevonden.

Mijn naam is Ronald Verburg.

Een voice-over is zo gevonden, maar heb je wel de juiste? Op deze site hoor je wat de mogelijkheden zijn met mijn stem. Al sinds 1987 houd ik me bezig met voice-over werk. Je zou me bijvoorbeeld kunnen herkennen als station-voice en presentator van Omroep Zeeland.

Ik kan je jingles inspreken, dus zonder muziek, met verschillende intonaties. Op deze manier zou je de ingesproken teksten zelf op je eigen manier kunnen bewerken. Of een commentaarstem inspreken voor TV- en radiocommercials, een webvideo of bedrijfsfilm inspreken?

Bij Ronald Verburg Media wordt alles voorzien van een mooie voice-over. Ben je op zoek naar een stem voor je telefooncentrale met compleet menu? Het zogeheten voice-response systeem spreek ik graag voor je in. Maar ben je alleen in bezit van een voicemail of antwoordapparaat? Ook dat kan ingesproken worden, wat dan weer een professionele uitstraling weergeeft. Voor instores, berichten in je winkel, open dag of evenement… Je teksten spreek ik betaalbaar voor je in.

Waar let ik op bij het inspreken van jouw tekst?

Een spreekstem moet lekker in het gehoor liggen, maar de klank van een stem is een puur persoonlijke smaak. Het kunnen overbrengen van de gevraagde boodschap is eigenlijk meer een vereiste van een voice-over. Men noemt dat ook wel “Narration“ met een duur woord. Dat is nou precies waar ik op let. Bij het inspreken van een commentaarstem gaat het heel vaak om details: Spanningsopbouw, articulatie, klemtoon, bepaalde woorden of zinnen accentueren, pauzes…. Het zijn allemaal facetten die benodigd zijn voor het juist overbrengen van de stemopdracht.

Geen enkele opdracht is hetzelfde, want je hebt sowieso verschillende doelgroepen.

Een boodschap voor de jongeren doelgroep klinkt uiteraard vlotter en uitbundiger dan een voice-over voor de zakelijke, serieuzere markt. Dus iedere opdracht is uniek en krijgt de gewenste “tone of voice” mee. Serieus, zakelijk warm, uitbundig wervend of krachtig stoer… Geen probleem, je zegt het maar.

Tarieven

Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Ik verzorg de opdracht voor een betaalbare prijs. Kijk maar bij de tarieven. Dus ben je op zoek naar betaalbare jingles, laag geprijsde commercials, of gesproken teksten voor een ander soort audio- of videoproject…. Schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met me op.